Hírek és információk

Könyvelési ajánlatunk

 • Könyvelés nettó 13.650 forintért

  Nettó 22.500 forint helyett (plusz nettó 2.500 forint / fő bérszámfejtés) nettó 13.650 forintért vállaljuk azon vállalatok könyvelését, akik kéthetente átadják a könyvelési anyagaikat, havi 50 számláig.

  Nettó KATÁ-soknak nettó könyvelés!
  Amikor valaki KATA rendszerben működik és a nettós verziót választja, mi is nettóban számlázzuk ki neki a könyvelési díjat.

  (A 150 számlás cégek is érvényesítheti hasonló feltételekkel a 30% kedvezményt nálunk az ő havi nettó 35.200 forintos könyvelési díjukból, akiknek így nettó 24.640 forint lesz a fizetendőjük.)

  30% kedvezmény azoknak is jár, akik használják számlázó-szoftverünk kimenő számlák mellett a bejövő számlák modulját is.

 • Ingyen elhozzuk a könyvelési anyagát

  A luxus nálunk mindenkinek jár! Luxus csomagunk azt jelenti, hogy nem Önnek kell behoznia, hanem mi megyünk el a könyvelési anyagáért. (Figyelem: nem futárcégnek adja át, aki adott esetben el is hagyhatja a fontos és bizalmas anyagot, hanem saját dolgozónk megy el érte!)

 • Kulcsfontosságú információkat adunk

  Riportokat adunk olyan közérthető formában, hogy könnyedén átlássa cége működését a kulcs-információkra tekintettel azt a professzionalitást élvezve, ami eddig csak egy nagyvállalat pénzügyi igazgatójának járt.

 • Minimalizáljuk adóját - maximalizáljuk profitját

  Szakszerű könyveléssel és adótanácsadással megvalósítjuk ügyfeleink álmát, a lehető legjobb adózási feltételeket érve el az Ön cége számára is. Mi nem csak kontírozunk és könyvelünk, mint a legtöbb könyvelő cég, hanem úgy könyvelünk, hogy az a legelőnyösebb legyen ügyfeleink számára, és ez hatalmas különbség!

 • Könyvelés garanciával

  Az adóhatóság ma Magyarországon súlyosan büntet az elkövetett könyvelési hibákért, amelyek jellemzően a vállalatokat terhelik. Nálunk ez nem így történik. Amennyiben könyvelési hiba miatt büntet a hatóság, azt mi fizetjük.  MÉG 8 ÚJ CÉGET TUDUNK FÖLVENNI EBBEN AZ ÉVBEN. HA ÖN IS KÖZTÜK SZERETNE LENNI:
  HÍVJON MOST 70-50-30-341