Nekünk az a siker,
ha a vállalat hatékonyan működik

Pénz beszél

Mennyi pénz marad a cégben a végső mérleg megvonásakor?
Elemzéseinkkel segítünk, hogy Ön sikeres legyen.

Amire büszkék vagyunk

Amire büszkék vagyunk: az általunk könyvelt cégek forgalma 2014-ben 27%-kal nőtt! Jellemzően az árréseik sem mutattak csökkenést.

Megóvtuk vállalatainkat

Rázós helyzet mindig adódhat. Itt válik el a jó könyvelő a rossztól. Vajon magára marad a cég a kihívásaival vagy van valakihez fordulnia segítségért?

Pénzt takarítottunk meg

Tanácsainkkal és odafigyelésünkkel sok millió forintot takarítottunk meg 2016-ban is ügyfeleinknek. Márpedig ez a mi értékmérőnk.

Könyvelés 24 órán belül

Beküldött könyvelési anyagát 24 órán belül lekönyveljük, aztán riportoló szoftverünkkel elemezheti vállalata működésének kulcsadatait.

Felszabadultan élhet

Nem kell amiatt aggódnia, hogy elfelejti a határidőket, hiszen cégünk gondoskodik arról, hogy mindent időben leadásra kerüljön.

Pályázatfigyelés

Együttműködünk egy erre szakosodott céggel, aki kiválogatja vállalatainknak a szóbajöhető pályázatokat, és igény esetén pályázik is.

KATA könyvelés

Akinek kevés a 8 millió forint, és az áfás verziót választja, még neki is rendkívül kedvező feltételek mellett vállaljuk az adminisztrációját.

Finanszírozás

Professzionális pénzügyi tanácsadó partnerünk segít a legjobb finanszírozás megtalálásában ügyfeleinknek a növekedéshez.

Jogszabálykövetés

Nem lehet eléggé korán felkészülni a módosuló jogi környezetre, de egy feladatai magaslatán álló könyvelő képes segíteni elboldogulni vele.

Munkaerőtámogatás

Számos és változó, ráadásul regionális súlyokkal rendelkező lehetőségek mutatkoznak munkaerőtámogatásra, amelyekkel segítünk élni.

Tenderek

A tendereztetőnek olyan céges mutatókra van szükség, amely azt mutatja, hogy megbízható, tőkeerős pályázóval áll szemben.