Rólunk

Társaságunk, az ECOEXP Kft. jogelődeivel együtt 20 éve dolgozik a számviteli és pénzügyi szolgáltatások piacán, az általunk képviselt cégek tőke értéke, meghaladja az öt milliárd forintot. A cég jelenleg 10 alkalmazottat foglalkoztat, minden kollégánk felsőfokú szakképesítéssel rendelkezik. Adó-és pénzügytanácsadó valamint könyvvizsgáló szakemberek állnak az Önök rendelkezésére.

Egy kis cégtörténet…

  • Két közgazdász könyvelőcéget alapít azzal a céllal, hogy ellássa a csepelieket magaszintű könyvelési szolgáltatással.

  • A vállalat növekedése szükségessé teszi könyvelő alkalmazottak felvételét.

  • A könyvelőiroda bevezeti hatékony vezetői információs rendszerét, amivel ügyfeleinek online riportokat képes generálni.

  • Az EXOEXP mindig is nagy hangsúlyt helyezett a tanácsadásra, mostantól azonban dedikált szakértőket is alkalmaz.

  • A vállalat 10 könyvelővel dolgozik, amivel kiterjeszti tevékenységét a Dél-pesti régióra.

Ügyfeleink mondták

"Itt olyan szolgáltatást kapok, amit sehol máshol. Bármikor keresem őket, mindig van rám idejük. Bármit kérek, értenek hozzá. Gyorsak, precízek, szakmájuk legjobbjai."
Szatmári István.

 "Amikor csak megyek, családias légkör fogad, ami a mai világban egyszerűen felfoghatatlan. Családias, de amikor kell, akkor gyorsan váltanak és komoly üzletemberek. Élvezet elmenni hozzájuk, és látni a munkát, amit a cégbe fektetnek."
Kalocsi Ágnes

 "Az évek alatt sok könyvelő céggel dolgoztam, de mindegyikben volt valami, ami miatt eljöttem. Lassan tíz éve ide hozom a cégeimet, és mindenkinek ajánlom, aki csak könyvelőt keres."
Deutsh György

 "Nem tudok kifogást találni a munkájukban. A LEGJOBBAK, csupa nagybetűvel, ennél jobbat nem lehet találni. Ha mégis próbálnád, visszalyukadnál ide. Ilyen minőség máshol nincs."
Tóth Ágota

Szakembereink

Kántorné Hamsovszki Ildikó:
Ügyvezető

Közgazdász, mérlegképes könyvelő, adótanácsadó.
Aki, minden problémára megtalálja a megoldást.

Janikné Fülep Éva:
Key Account Manager

Gazdasági mérnökként, és könyvelőként sok éves tapasztalataim, segítőkészségem alapján vagyok az iroda motorja. Célom, hogy minél szélesebb körű támogatást nyújtsunk ügyfeleinknek a gazdasági élet pénzügyi, gazdasági és üzleti területein. Szlogenem, hogy probléma nincs, csak megoldás!

Kabai Ágnes:
Csoportvezető

Sok éves könyvelői szakmai tapasztalattal rendelkezem. Fontos számomra, hogy ügyfeleim elégedettek legyenek, munkámmal, és hogy hozzájáruljak cégük fejlődéséhez.

Ködöböcz Mária:
Csoportvezető

Mérlegképes könyvelőként a naprakész könyvelés számomra a legfontosabb, ez igen nagy feladat, de teljes mértékben megoldható. Segítségemmel az ügyfeleim mindig aktuális, pontos információhoz jutnak a vállalkozásukkal kapcsolatosan.

Kovács Réka:
Senior könyvelő

A „könyvelő”, mint szakma nem egyszerű, számomra azonban hivatás. A vállalkozások bizalmasaként törekednem kell a precizitásra, a szakszerűségre, emiatt ügyfeleim biztonságban tudhatják cégük könyvelési hátterét.

Balázs Kornélia:
Senior könyvelő

A vállalkozások teljes körű könyvelése igen nagy feladat, ezért szakmailag folyamatosan képzem magam, hogy munkámat precízen, és minél magasabb színvonalon tudjam végezni. Fontos számomra ügyfeleim elégedettsége.

Szabó Szilvia:
Senior könyvelő

Szakmai tudásom folyamatos bővítésével és naprakész információkkal vagyok cégeim biztos háttere, munkám precíz és a tökéletes végeredményig menetelek.

Tolnai Zsolt:
Bérszámfejtő

A vállalkozások bérszámfejtése állandó naprakész információkat, folyamatos kapcsolattartást igényel az ügyfeleimmel, de ez teljes mértékben megoldható. Ismereteimet folyamatosan bővítem, hiszen minden téren helyt kell állnom. Munkám sokoldalú, változatos, izgalmas .… ezért szeretem!

Mézes Tamás: Informatikus,
idegen nyelvű levelező

Informatikai ismereteimmel és nyelvtudásommal támogatom az iroda napi zavartalan működését.

Mézes Zsuzsanna:
Adatrögzítő

Gyors, precíz munkával segítem kollégáim munkáját. Megbízhatóságommal igyekszem hozzájárulni, hogy minél magasabb színvonalon szolgálhassa ki irodánk az ügyfeleinket.